Turva­tuotteet katolle

Viimeistele uusi kattosi johtavien valmistajien turvatuotteilla ja sadevesijärjestelmällä.

Suojele kattoasi ja erityisesti itseäsi sekä muita ihmisiä

 • Sadevesijärjestelmät

 • Seinä- ja kattotikkaat

 • Lumiesteet

 • Kattoikkunat

 • Kattosillat

Hyvä katto ei ole pelkkää katemateriaalia. Se on kokonaisuus, johon kuuluvat myös kattoturvatuotteet, kuten tikkaat, lumiesteet ja kattosillat – sekä tietysti vetävä ja kestävä sadevesijärjestelmä.

Nämä varusteet ovat tärkeässä roolissa, kun puhutaan katon turvallisuudesta ja toimivuudesta.

Tuotteemme ovat kehittäneet kotimaiset, alan parhaat asiantuntijat. Niissä yhdistyvät tekninen osaaminen, jatkuva testaaminen ja käytännön kokemus asennuksista. Siksi voit olla varma, että Asorin asentamat kattoturvatuotteet ovat kestäviä ja luotettavia.

Saat katto­turva­tuotteille ja sadevesi­järjestelmälle 30 vuoden tuotetakuun!

Orima-sadevesijärjestelmät

Sijoita tulevaisuuteen – valitse Orima-sadevesi­järjestelmä

Orima sadevesijärjestelmä on varma ja kestävä valinta kotiisi. Kun ostat Orima-tuotteen, voit olla varma, että olet tehnyt viisaan sijoituksen, joka kestää vuosikymmeniä. Ja myös näyttää hyvältä.

Miksi Orima?

 • Laatu

  Orima-tuotteiden laatu­kriteerit ovat erittäin tiukat. Materiaaleilla onkin mark­kinoiden pisimmät takuut: jopa 30 vuoden puhkiruostumattomuustakuu!

 • Kestävyys

  Orima sadevesijärjestelmät valmistetaan kotimaisesta kuumasin­kitystä molemmin puolin muovipinnoi­tetusta teräslevystä. Tämä materiaali kestää kuormitusta sekä säänvaihteluja erinomaisesti.

 • Ympäristöystävällisyys

  Orima-tuotteiden materiaalit ovat erittäin ympäristöystävällisiä ja niiden kierrätettävyys on erinomainen.

Asorin tyytyväisyystakuu
Janlan kattoturvatuotteet
Janlan kattoturvatuotteet

Nyt voit huoletta päästää kävijöitä katollesi

Kattosilta ja tikkaat ovat tärkeä osa kattoturvallisuutta. Ne tarjoavat turvallisen ja luistamattoman kulkuväylän katolla liikkumiseen. Ethän päästäisi nuohoojaa katollesi, jollet tietäisi että siellä on turvallista liikkua?

Tuotevalikoimastamme löytyvät kaikki kattosi tarvikkeet, kuten lumiesteet, kattosillat, kattoikkunat sekä lape- ja nousutikkaat. Teemme yhteistyötä kotimaisen Teräspalvelukeskus Janla Oy:n kanssa.

Miksi valitsisit Janlan tuotteet?

 • Valmistettu väkivahvasta kuumasinkitystä teräksestä

 • CE-hyväksytty ja suunniteltu vaatimusten mukaisesti

 • Täyttävät yleiset lujuusvaatimukset

 • Tuotetakuu 30 ja asennustakuu 5 vuotta

Pyydä asian­tuntijaltamme ilmainen kustannus­arvio kattosi turva­tuotteista ja sadevesi­järjestelmästä

Katon ilmainen kuntoarvio

Oletko varma, että katollasi on kaikki hyvin?

Älä turhaan murehdi, vaan pyydä meiltä ilmainen kuntoarvio. Kattoasiantuntijamme tarkastaa sovittuna aikana kattosi kunnon ja käy tulokset kanssasi lävitse.

Meiltä saat myös kattavan ja laajemman kirjallisen kuntoarvion kuvineen isommille kohteille, kuten taloyhtiöille ja liikekiinteistöille. Lue lisää palveluistamme taloyhtiöille >

Huomattavia kattoja, tyytyväisiä asiakkaita

Mikko Jokirinne
Mikko Jokirinne
Kattopeltien vaihto sujui ongelmitta ja nopeasti, suosittelen
Mårten Henrichson
Mårten Henrichson
Tulivat paikalle sovitusti ja uusivat katon tehokkaasti ja nopoeasti. Siivosivat myös hyvin jäljet ja tekivät polttopuita ylijäävästä lankusta (kysyivät toki).
Tea Seppälä
Tea Seppälä
Kattoremontti tehtiin saaristossa talvisissa olosuhteissa, jotka olivat normaalia haastavammat sään, teiden ja kuljetuksen vuoksi. Työ valmistui kuitenkin nopeasti ja ammattitaidolla sekä loppukatselmuksessa toiveita kuullen. Työmaan siivous meni nopeasti lumien sulattua. Lopputulos on hieno. Kiitos Joonakselle ja Juholle remontista ja Aappolle remontin järjestämisestä.
Raija Salonen
Raija Salonen
Erittäin hyvä palvelu!
Helene Falenius
Helene Falenius
Asor Oy teki punaiseen mummon mökkiini Myrskylässä uuden peltikaton 2 vuotta sitten eli 2022. Kaikki hoitui hienosti ja jälki oli hyvä. Suosittelen lämpimästi.
vesa hyytiä
vesa hyytiä
Kiitti Aapo & Asor, Kattopeltien vaihto sujui sovitusti aikataulussa ja budjetissa pysyen.
asko huhtanen
asko huhtanen
Kattoremontti sujui nopeasti ja aikataulussa pysyttiin. Työn jälki oli hyvää ja asentajat ammattitaitoisia ja ystävällisiä. Suunnittelu oli hyvin asiantuntevaa ja remontin hinta kilpailukykynen. Suosittelen!
Leea Tikkanen
Leea Tikkanen
Uusi katto lokakuussa 2023. Meille oli tärkeää, että työt ja materiaalit olivat hyvin eriteltyinä kirjallisessa tarjouksessa. Näin ei ollut useimmissa muissa tarjouksissa. Työn jälki oli hyvä ja työt sujuivat nopeasti. Aappo oli ainoa urakanlaskija, joka katsoi myös sivurakennuksen katon kunnon ja saikin tehdä siihen pienen korjauksen. Mukavia nuoria miehiä. Suosittelemme! Leea ja Timo
Marianna Stråhlmann
Marianna Stråhlmann
Mökkiin vaihdettiin katto huopakatosta peltikattoon ja Asorkatto hoiti työn loistavasti! Ystävällistä, nopeaa ja ammattitaitoista toimintaa, suosittelen lämpimästi Asor Oy:tä!
Mi Co
Mi Co
Ihan loistava palvelu; osaava arviointi, hyvät takuut, vastaavat työturvallisuudestaan ja hyvin tehty työ! Jopa vaikka täällä Helsingin rannikon lähellä vähän lumien tulo osui aikaiseen jo lokakuuhun 2023 ja vanhojen peltien alta paljastuneita piippujen muurauksia piti yllättäen vielä uusia. Kiitos ihan tasapuolisesti teille kaikille💯👍 Niin positiivista ja ystävällistä joukkoa kartoitti, hoiti katot ja loppusiivoukset 🤗👍 P.S. Kilpailutettu kattorempat ja Asor ei ollut halvin, mutta muutoin vertailussa paras, mutta itse uskon, että hyvä katto turvaa sen alle investoidun 🤗 Jollain voi olla erittelemättömät, ehkä halvat materiaalit ja arvioidut työkulut, toisella takuuvarmat ja tarkkaan määritellyt materiaalit, työturvallisuus huomioitu ja lasketut työkulut, joilla saa hyvät tekijät. Täällä valittiin jälkimmäinen.

Katon huolto- ja korjauspalvelut

Tarvitseeko kattosi huoltoa tai korjausta? Onnistuu.

Aina kattoa ei tarvitse uusia kokonaan ja huolellinen korjaus voi riittää erinomaisesti.

Meiltä Asorilta saat kaikenlaiset kattohuollot ja -korjaukset samalla takuulla ja intohimolla kuin isommatkin remontit. Pyydä meidät käymään ja katsotaan, miten kotisi kruunu saadaan taas kiiltämään.

Suosittuja turva­tuotteiden ja kourujen värejä

Suosittujen tummanharmaan, mustan, ruskean ja punaisen lisäksi voit valita kattoturvatuotteille ja ränneille lähes minkä tahansa RR-vakiovärisävyn. Alta löydät asiakkaidemme suosimia värejä.

RR33 / Musta

RR23 / Tummanharmaa

RR22 / Harmaa

RR21 / Vaaleanharmaa

RR40 / Hopea

RR32 / Tummanruskea

RR29 / Punainen

RR750 / Tiilenpunainen

RR11 / Havunvihreä

Miksi ASOR?

Monta hyvää syytä valita meidät:

 • Olemme erikoistuneet kattoihin

  Yhden asian osaamme erityisen hyvin ja se on katon teko. Vaalimalla ikiaikaista suomalaista kirvesmiestaitoa ja harkittua käsityötä, varmistamme kotisi arvon säilymisen.

 • Emme lupaa, vaan takaamme!

  Kattoosi käytetyt materiaalit ja työmenetelmät ovat kaikki tarkalleen määräysten mukaisia ja hyväksi havaittuja. Siksi voimme antaa sinulle poikkeuksellisen takuun. Lue lisää takuustamme >

 • Huolella, ei kiireellä

  Erinomaista lopputulosta ei saavuteta yhden päivän pikaremontilla. Kotisi on ansainnut huolella ja tarkasti tehdyn katon, joka kestää tuulet ja tuiskut. Siksi yhdessäkään kohteessamme ei ole koskaan ollut kosteusongelmia.

 • Kaikki, mitä tarvitset katollesi

  Meiltä saat täysin varustellun katon! Pyydä samalla tarjous kattoturvatuotteista, ränneistä, piipun pellityksestä/hatusta ja vaikka aurinkopaneeleista.

 • Materiaalien laadusta tinkimättä

  Työmaallesi valitaan vain huippulaatuisia rakennustarvikkeita tunnetuilta valmistajilta. Pyrimme myös pitämään kotimaisuuden mahdollimman korkealla tasolla.

 • Minimoimme vastuusi

  Otamme sinulta vastuun työmaasi turvallisuudesta varmistamalla työntekijöiden sääntöjen mukaiset työskentelyolosuhteet. Voit huokaista helpotuksesta ennen kuin koko projekti on alkanutkaan.

OP-luotto

Joustava rahoitus – voit maksaa helposti erissä!

 • Et tarvitse käsirahaa, vakuuksia eikä takaajia

 • Rahoitusta 2 500 € – 50 000 €

 • Ei luoton perustamismaksua

 • Koroton ja kuluton ensimmäinen lasku

 • Kerryttää OP-bonuksia

Uuden kattosi kustannukset voi jakaa helposti useaan pienempään erään. Lyhentäminen onnistuu oman suunnitelmasi mukaan ja itsellesi sopivissa kuukausierissä.

Laske itsellesi sopiva kuukausierä yhteistyökumppanimme OP:n laskurilla ja klikkaa täyttämään hakemus.

Rahoitus onnistuu joustavasti ja turvallisesti yhteistyökumppanimme OP:n tarjoamalla rahoituksella. Aloittaminen on helppoa et tarvitse käsirahaa, vakuuksia tai takaajia.

Ensimmäinen kuukausi on sinulle kuluton ja koroton, minkä jälkeen voit maksaa laskun pois kerralla tai sinulle sopivissa kuukausierissä.

Tartu tilaisuuteen saat päätöksen nopeasti!

Rahoitusesimerkki
Rahoitus on kertaluotto, jonka todellinen vuosikorko 10 000 € luotolle on 8,74 %, kun luoton korko on OP-prime + 6,95 %, (7,20 % 08/20), perustamismaksu 0 € ja laskutuspalkkio 7 €/kk. Arvioitu luoton kokonaiskustannus on 12 945,62 €. Laskelma on tehty olettaen, että luotto on nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.nostettu kokonaan, luoton korko sekä maksut ja palkkiot pysyvät samana koko luottoajan ja luotto maksetaan takaisin 170 € minimilyhennyksin (1,7 % luoton määrästä) kuukauden välein, jolloin luottoaika on 77 kk. Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj, Gebhardinaukio 1, 00510 Helsinki.

Tilaa ilmainen kunto­tarkastus tai pyydä tarjous!

"*" näyttää pakolliset kentät

Tallennamme yhteystietosi turvallisesti ja EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti. Lisätietoja löydät täältä.

Yhteystiedot

Asor Oy
Mixintie 9, 04130 Sipoo
Y-tunnus: 3231388-8

Palvelualueemme on Uusimaa, kuten Helsinki, Vantaa, Espoo, Lohja, Mäntsälä, Porvoo, Kerava, Tikkurila, Sipoo, Hyvinkää ja lähikunnat.

Meillä on asiat kunnossa!

Asor Oy:llä on korkein AAA-luottoluokitus

Tarkista tietomme Zeckit-palvelusta.

Hyvien materiaalien kanssa on ilo tehdä työtä

Kingi-ruuvi
Janlan kattoturvatuotteet
Ormax-tiilikatot
Puumerkki
Kerabit-tuotteet